Ansökningstiden har gått ut

Förstelärare i fritidshem

Glad tjej med rosa hatt

Till Hissmoskolan i centrala Krokom söker vi nu en legitimerad lärare mot fritidshem. Som förstelärare kommer du att vara med och leda, utveckla och samordna fritidsverksamheten hos oss. Vi har en god arbetsplats där arbetsmiljön är i fokus och vi alla hjälps åt. Sök till oss och gör skillnad på riktigt!

Ett jobb med plats för växtkraft

Välkommen till oss

Hissmoskolan är en F-3 skola i centrala Krokom med ca 125 elever varav 97 är inskrivna på fritidshemmet. Skola och fritidshem arbetar i nära samarbete för att skapa helhetslösningar för eleverna. Arbetet utgår från elevens möjlighet till utveckling och lärande under hela dagen. Barnen uppmuntras till egna initiativ men vi erbjuder också planerade aktiviteter som kopplas till fritidshemmets uppdrag, att erbjuda en meningsfull fritid och social samvaro.

Sista ansökningsdatum

En dag på Hissmoskolan

En dag på Hissmoskolan

Som förstelärare i fritidshem hos oss arbetar du med att ge eleverna möjligheter till olika fritidsaktiviteter och samtidigt stötta dem i att utveckla de sociala förmågorna och ta ansvar för sig själv och andra.

En annan viktig arbetsuppgift är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att bidra till skolans utveckling. För att trivas i uppdraget ser du arbetslaget som en resurs och det är självklart för dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter.

Din kompetens

Din kompetens

Du är:

  • utbildad lärare i fritidshem med lärarlegitimation och arbetslivserfarenhet
  • van att leda
  • strukturerad

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

Vi vill att du är en tydlig och strukturerad pedagogisk ledare som tar helhetsansvar och tycker om att inspirera och engagera barn, med en god måluppfyllelse i sikte.

Vi vill att du har förmåga att samordna verksamheten med ett gott ledarskap i nära samarbete med kollegor och skolledning.

Vi vill att du har empatisk förmåga för att kunna förstå barnens behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana dem att utvecklas vidare.

God samarbetsförmåga är en förutsättning då vi möter många människor i olika forum där detta behövs. Att du bidrar till att positivism sprids på arbetsplatsen är viktigt för oss.

Övrigt

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde i augusti -24 eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

Krokom – kommunen mitt i Jämtland

Krokom – kommunen mitt i Jämtland

Krokoms kommuns gränser sträcker sig från Storsjöns stränder i söder, till de vidsträckta och vilda fjällen i norr och i öster tar det norrländska inlandets stora skogar vid. Här bor dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län, med närhet till goda kommunikationer till övriga Sverige. Här finns fantastiska möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Hit flyttar människor och här vill man stanna, för här får själva livet ta plats.

Kommunen ingår i samiskt för­valtningsområde, vilket gör att vi arbetar för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.

Jag är jätteförtjust i den här platsen, här känner jag att jag kan leva länge

Läs mer om berättelserna från våra 193 byar

Berättelser från våra 193 byar

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Hälsning från din blivande chef

Jag började som rektor i februari 2024 och ser att Krokoms kommun vill utveckla all skolverksamhet och att man är noga med att ha en bra arbetsmiljö för all personal.

Jag behöver nu hjälp att utveckla fritidsverksamheten och jag ser fram emot att just du börjar hos oss. Jag vill med din hjälp bygga en professionell fritidsverksamhet där du är en viktig person med förmåga att bidra till vår utveckling och leda/samordna verksamheten med dina medarbetare.

Jag vill att du är engagerad och samarbetar mycket med mig och medarbetarna för att vi skall nå en bra utvecklingsnivå. Du är hjärtligt välkommen att börja arbeta hos oss så sök tjänsten!

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny