Mark och kontors­platser

En glad kvinna arbetar med datorn bredvid en häst

Vill du etablera ditt företag i Krokoms kommun eller har ditt företag vuxit så du behöver större lokaler?

I Krokoms kommun finns ledig mark lämpad för näringsverksamhet på flera orter.

Öppna marköversikt på google maps i ett nytt fönster Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  • Föllinge industri

    I Jämtlands nordöstra hörn, 65 kilometer från Östersund och 45 kilometer från Krokom ligger Föllinge. Orten har en viktig funktion som service- och arbetscentrum i den norra delen av Krokoms kommun.

  • Hissmofors industri

    Alla kommunikationsleder från kommunens ytterområden passerar Krokom och Hissmofors. Här finns en väl utbyggd infrastruktur med buss- och tågförbindelser och inom bekvämt pendlingsavstånd finns Åre/Östersund flygplats.

  • Kontorsplatser på Grönt Center

    På Grönt Center Workplace i Ås finns lediga kontorsplatser att hyra.

  • Krokom industri och handel

    Ur kommunikationssynpunkt ligger Krokom strategiskt placerat i kommunen. Alla kommunikationsleder från kommunens ytterområden passerar Krokom. E14 ligger lättillgängligt med Östersund i öster samt Åre och vidare mot Norge västerut.

  • Trångsvikens industri

    Trångsviken ligger inne i en nordvästlig vik av Storsjön invid E14 i närheten av Åre kommun. Samhället ligger i sydsluttning utmed Storsjöns strand. Orten är en knytpunkt vid E14 på bekvämt pendlingsavstånd både till Jämtlands större centralorter, samt till Åre/Östersunds flygplats med flygförbindelser över hela Sverige.

  • Vaplan industri

    Med enbart 2 km till E14 och på bekvämt pend­lingsavstånd till Åre/Östersund flygplats med flygförbindelser till hela Sverige har orten ett strategiskt läge för företagsverksamhet.

  • Ytterån industri och handel

    Ytterån med sina natursköna omgivningar och närhet till Storsjön är en attraktiv boendeplats i kommunen. Ytterån är en serviceort som ligger i en knytpunkt vid E14 på bekvämt pendlingsavstånd både till Jämtlands större centralorter samt till Åre/Östersunds flygplats med flygförbindelser över hela Sverige.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny