Translate site

Startsida Krokoms kommun

Vi söker semestervikarier!

Våra uppdrag tar aldrig semester men det behöver våra medarbetare.

Just nu söker vi främst undersköterskor och vårdbiträden till Offerdal och Föllinge.Båda orterna ligger inom en timmes bilfärd från centralorten Krokom.

Undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter och boendehandledare

Bild på glad pensionär

Vi söker sommarvikarier till hemtjänsten, särskilda boenden, gruppbostäder, daglig verksamhet och personlig assistans. Du är 18 år och har en positiv livssyn, god samarbetsförmåga och tycka om att arbeta med äldre och funktionshindrade människor. För arbete inom hemtjänsten och för att kunna utforska kommunens fantastiska fiskevatten krävs B-körkort – välkommen med din ansökan härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sjuksköterskor och distriktssköterskor

Bild på sjuksköterska med stetoskop

Vi söker sommarvikarierande sjuk- och distriktssköterskor till kommunens särskilda boende och hemsjukvård. Du kommer att utföra medicinska åtgärder och vårdinsatser samt följa upp och dokumentera enligt gällande lagstiftning i journalsystemet VIVA. Du har en viktig roll i samarbete med övriga professioner kring individen. Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och ytterst välkommen till kommunen! Här är direktlänken till ansökanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kockar och ekonomibiträden

Bild på ung kock som lagar mat

Vi söker semestervikarier till kommunens kök som innebär arbetsuppgifter såsom planering och tillagning av normal- och specialkost, sallads- och grönsaksberedning, hygien- och egenkontroll samt varubeställningar. Du har utbildning från exempelvis hotell-och restaurangprogrammet eller Lernia och gärna erfarenhet från storhushåll. Du bör kunna arbeta självständigt och vi kommer att fullständigt älska din mat! Sök jobbet härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterad 2017-03-29 av Peter Svensson

Kontakta oss
Har du tekniska frågor eller vill kommentera informationen på sidan så kan du kontakta webbredaktionen. Klicka här!

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (vardagar kl 08-17)  |  Fax 0640-161 05  |  E-post »